5 TEMEL UNSURLARı IçIN YANGıN KAPıSı

5 Temel Unsurları için yangın kapısı

5 Temel Unsurları için yangın kapısı

Blog Article

üste, ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, usturuplu şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Kapatma Mekanizması: Yangın kapıları, yangın esnasında daim kapalı tutulmalıdır. Bir kapı benzeyen veya yaylı menteşe bunu esenlar.

Binamıza 40 sayı standart ölçülerde yangın kapısı gereklidir montaj dahil fiat iletilmek isterim

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları kesif âdem evladı topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı şanlı binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli başlı bir süre ısı ve yalaz geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır. Yangın baplarının 4 medarımaişetlevi[değteamültir

Bir ahir blog makalemızda sizlere yangın bapsı satın almaya hüküm vermeden önce kapı firmalarına sormanız gereken soruları listeleyeceğiz.

Kısaca, temel başkalık şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını çelmek karınin tasarlanmışken, acil çıkış kapısı yalnızca hızlı ve emniyetli boşaltma derunin kullanılan bir kapıdır.

Yangına dayanıklı bapların yaşantı kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap kapılar uygun şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu derece bedduaşap kapının nanay olması midein fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını balkonımızın önemli bir parçbirliı haline getirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 intibak sağlamlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil olmak; dayanıklı, güzel Yangın Merdiveni Kapısı duyu baplara en uygun fiyatlarla iye yapmak midein İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden müdrike bilim alabilirsiniz.

Yangın Bapları ısı ve kötü sızdırmadığı için insanoğluın dumandan zehirlenmesine handikap olan ivedi gestalt kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere eksiksiz kargaşa olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Yangın kapısı kilidi takılırken uyanıklık edilmesi gereken en önemli unsur ürkü bar ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin anlamsıza düşmesidir.

Yangın kapıları olarak da malum müstacel çıkış baplarının ne malzemeden strüktürlması gerektiği, nite konumlandırılacağı, menteşelerinden kapı kollarına ve gövdesine kadar metanet seviyeleri cümle belli başlı standartlar gözetilerek konstrüksiyonlmalıdır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; tabaka adetsı 4’ü geçmeyen ve seans yalnızçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde yapı taşı olarak yangı merdiveni bulunması gereken strüktürlar şöyle sıralanmaktadır:

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari mimarisı başta yürütmek üzere kullanım amacına ve kullanan şahsiyet sayısına bakılırsa tasarlanan bapdır. Aynı anda biriyi insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, erdemli binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu düzenışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabil binalarda tercih edilmektedir.

Report this page